agenda

Stiltedagen in de Polder – 17-24 januari 2019

Het is zover!

In januari hoop ik een aantal dagen in Nederland te zijn en ben ik graag je gastvrouw op stilte dagen in de polder! (de eerste aanmeldingen komen al binnen!) Is het een nieuw concept voor je en lijkt het je heerlijk om in de drukte van alledag, een dag de batterij op te laden? Dan is dit wellicht iets voor jou:

 

Samen met jou en de mensen die jij voor deze dag uitnodigt, ervaren we de stilte, op een andere plek dan gewoon thuis. Er is tijd voor ontmoeting, inspiratie en gelegenheid om iets te delen. Het zijn de kapel momenten die de dag structuur geven en de stilte, die in combinatie met schrijven diepte aan kan brengen. Je hoeft geen schrijver/ schrijfster te zijn om je aan te melden. Na het eerste kapel moment geef ik je handvaten hoe je de stilte vorm kunt geven.

Programma:

Dit kun je verwachten:

9.00 aankomst met koffie, welkom

9.15 Kapelmoment 1. 

09.30 Hoe geef ik de stilte vorm? / input / waar hoop jij op in deze dag?

10 – 12.00 Ga de stilte in / schrijven / contemplatie

12.00 Kapelmoment 2  

12.15 – 13.00 Lunch/ conversatie

13.00 –  14.00 Stiltewandeling

14.00 – 15.00 Stilte/ Schrijven / contemplatie

15.00 Kapelmoment 3 

15.15 -16.00 Thee/ Koffie/ Gesprek, terugblik

17.00 naar huis/ einde

Laat je gerust verrassen door deze dag.

Dit is een blogpost die een inkijkje geeft over de stilte weekenden die ik in het voorjaar van 2018 gehouden heb op de Poesta van Hongarije.

Aanmelden: jannekeonderweg.nl/polder

En vraag je je af: waarom doe je dit eigenlijk?

Ik vind het heel mooi om mensen bij elkaar te brengen. De combinatie van ontmoeting en samen stilte ervaren is uniek. Om deze aspecten: contact en schrijven en stilte op één dag gebalanceerd tot zijn recht te laten komen geeft mij veel voldoening.

Kijk maar even welke datum jou het beste uitkomt (21, 22 of 23 januari). Kom alleen of neem een paar vrienden/ vriendinnen mee. Kies zelf de mensen uit met wie jij een dag op deze manier wilt doorbrengen.

Voor de eerste 15 aanmeldingen gaat er wat leuks mee in de koffer. Een handgemaakt kadootje door lokale mensen, om zo een heel klein beetje nog een ander doel tegemoet te komen: Goed voor de lokale markt.

Aanmelden: jannekeonderweg.nl/polder

Hoop je te zien in de polder,

Hartelijke groet,

p.s. 100% van de inkomsten van deze dagen, na afgetrokken kosten zijn voor ons werk onder de Roma in Zuid-Oost Europa. Meer weten? Stuur me een e-mail: Janneke@jhnet.nl

Aanmelden: jannekeonderweg.nl/polder

Reacties uitgeschakeld voor Stiltedagen in de Polder – 17-24 januari 2019