Info voor gasten

Hoe betaal ik mijn retraite?

1 PayPal (ook voor creditcard)

Korte versie: klik op paypal.me/JelleHuisman en voer het gevraagde bedrag in.

Of:

  • Inloggen op paypal.com
  • Klik op ‘Verzenden en aanvragen’
  • Selecteer “Geld verzenden naar vrienden en familie”
  • Stuur het geld naar: jelle@jhnet.nl

PS: als je geen PayPal-account hebt, kun je het gratis aanmaken. Je kunt het account verbinden met je bankrekening en / of creditcard.

2 Bankoverschrijving

Als je een (Europese) bankrekening hebt, kunt je ons IBAN gebruiken.

IBAN: NL42 INGB 0000 155143
BIC / SWIFT-code: INGBNL2A
Accountnaam: J. Huisman
Benaming: retraite + je naam

Hoe kom ik bij mijn retraite?

Je vindt het adres in de bevestigingsemail.

Als je met de auto reist, gebruik je gewoon de GPS.

Als je vliegt zoek je een vlucht naar de luchthaven van Boedapest. Wizzair.com heeft goedkope vluchten vanaf vele Europese luchthavens. De retreatlocatie ligt op ongeveer 1,5 uur van de luchthaven. We zullen na-transport regelen, controleer alstublieft de bevestigingsmail voor details.
Reis zoveel mogelijk met elkaar, neem contact met me op over de details. Wij hebben ervaring met het boeken van tickets, schroom niet om vragen te stellen. Ik bied vliegveld transport aan rond lunchtijd op de dag van aankomst en vertrek.

Als je met de trein komt, kun je het makkelijkste een treinticket nemen naar Mezogovesd. Daar haal ik je dan van de trein.

Wat heb ik nodig om naar mijn retraite te brengen?

  • Neem je favoriete Bijbel mee (je bent offline, dus je online bijbel zal niet werken)
  • Laat het ons weten als u allergieën of voedingsbehoeften heeft
  • Alle medische of gezondheid-gerelateerde producten die je mogelijk nodig hebt.